Cautare

4822 de rezultate pentru "stiri protv promenada mall sibiu 27 02 2010" (3.08 secunde)
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
In afara de taxele pe care nu le agreati, cum priviti situatia tensionata creata in privinta construirii unui Mall in Parcul Tabacariei? Avand in vedere pozitia dumneavoastra, deja exprimata in contextul dat, care este, acum, situatia in ceea ce priveste Mall-ul?
Elevii Liceului de Arta din Constanta au avut ocazia de a-si demonstra talentul intr-un concurs de desene graffiti, organizat de City Mall of Constanta.
Trident Plaza este noul mall care se va construi in Constanta pana la sfarsitul anului 2008, potrivit Fondului de Investitii Immoeast. Mall-ul va avea o suprafata totala de 130.000 de metri patrati si, potrivit investitorului, va fi cel mai mare din regiune.
Totusi, dorinta de a avea o locuinta în vecinatatea unui supermarket sau a unui mall, chiar daca nu a fost construit înca, nu este atât de mare încât oamenii sa cheltuieasca o suma considerabila pentru acest "lux".
Totusi, dorinta de a avea o locuinta în vecinatatea unui supermarket sau a unui mall, chiar daca nu a fost construit înca, nu este atât de mare încât oamenii sa cheltuieasca o suma considerabila pentru acest "lux".
Noi ii adunam pentru prima oara intr-un singur loc", puncteaza Mirela Mihailescu, directorul comercial al magazinului, ce vede Cocorul altfel decat mall-urile, care reprezinta o "concurenta acerba".
Gabriela Firea vrea sa inchida fast-food-urile din mall-urile bucurestene. Coronavirusul si inchiderea scolilor a determinat o crestere a numarului persoanelor care frecventeaza mall-urile in aceasta perioada, astfel ca pericolul de infectare a crescut, considera edilul Capitalei.
Vanatoare din parcarile de Mall si metoda cu bruiajul telecomenzii In parcarile marilor centre comerciale au loc foarte multe furturi si talharii.
Bataie cu cutite la un mall din Botosani. Un conflict grav s-a iscat intre mai multe persoane la ultimul etaj al mall-ului Uvertura. ... Apelul la 112 a fost facut de catre angajatii mall-ului, iar toti clientii din complexul comercial au fost evacuati de urgenta.
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
Cum s-a iubit cu Veronica Micle, care s-a sinucis la 50 de zile dupa moartea poetului, intr-o casa demolata in 2010 In anul 1877, dupa ce a parasit Iasul, la indemnul lui Ioan Slavici, Mihai Eminescu s-a mutat in Capitala. ... SIBIU.
"Luna aceasta lansam licitatia pentru 270 de kilometri de autostrada pe coridorul IV Paneuropean si cautam oportunitati de finantare pentru ruta Sibiu-Pitesti". • Astfel, licitatiile de proiectare si executie a tronsoanelor Nadlac-Arad, Timisoara - Lugoj si Orastie-Sibiu se vor lansa in noiembrie 2010.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Dezvoltatorul BelRom va demara constructia unui nou mall in Capitala in cea de-a doua jumatate a acestui an, in cartierul Colentina. Un nou mall isi va face aparitia pe harta Bucurestiului anul viitor.
google-analytics.com